Om Leadit Online​

Leadit Online grundades 2016 med syftet att vara Sveriges ledande företag inom leadsgenerering. Vi inriktar oss uteslutande mot att ta fram rätt data för företag som gör direktmarknadsföring direkt mot konsumenter. De flesta av våra kunder använder telemarketing, SMS och e-postmarknadsföring som kontaktmetod.

Om Leadit Online

Vi har över 10 års erfarenhet av att ta fram rätt målgrupp för direktmarknadsföring mot privatpersoner. Då vi själva har erfarenhet som säljare på callcenter samt jobbat med callcenters i hela Skandinavien vet vi hur viktigt det är med rätt ringlistor för att få bästa möjliga konvertering under samtalet. Detta bidrar till vi på bästa sätt kan bidra med professionell rådgivning.

Innan vi startar ett samarbete jobbar vi aktivt med kunderna för att verkligen förstå deras behov och mål. Vi har alltid som målsättning att det ska bli bästa möjliga resultat för alla våra kunder.  Därför är det viktigt att i förväg göra en tydlig målsättning och efter genomförd kampanj ha en avstämning av resultatet. Blev det som förväntat? Vad gjorde kampanjen framgångsrik? Hur kan vi bli ännu bättre vid nästa kampanj?

Leadit Online arbetar idag med företag inom flertalet branscher bland annat finans, försäkring, elbolag, telekom, hälsokost, media samt andra företag som säljer tjänster/ produkter till företag. Vi är dessutom en optimal partner för företag som säljer abonnemang och prenumerationer till konsumenter. 

Fördelar med att anlita Leadit Online

  • Ökad försäljning – Få nya kunder för era produkter och tjänster.
  • Spara tid och pengar -Låt Leadit Online sköta adressurvalet
  • Var steget före dina konkurrenter – Vi kan ta fram unik data som dina konkurrenter inte har tillgång till 
  • Nå fler via e-postmarknadsföring – Via unika kampanjer online ökar vi antalet prenumeranter på dina nyhetsbrev
  • Personlig rådgivning och service – Du har alltid en dedikerad kontaktperson som hjälper dig vid alla frågor. 
  • Snabb leverans – Du kan för de flesta förfrågningar få leverans inom 24 timmar