Adresslistor till privatpersoner

Sveriges absolut bästa adresslistor för telemarketing

Leadit Online är experter på att ta fram ringlistor och adresslistor för telemarketing mot privatpersoner i Sverige. Vi har över 10+ års erfarenhet av att ta fram rätt målgrupper för att verkligen lyckas med försäljning till privatpersoner via telemarketing, SMS och e-post/ nyhetsbrev.

Vi börjar alltid med att få en förståelse för just era behov och mål inför kampanjen. Detta gör att vi kan ta fram ett unikt förslag på adresslistor för telemarketing som passar just er.

Leadit Online levererar ringlistor och adresslistor för hela Sverige. Vi kan segmentera adresser utifrån följande parametrar (urval);

Intressebaserade målgrupper

Vi kan även erbjuda ringlistor samt adresslistor för telemarketing, SMS och e-post mot privatpersoner som har unik profil utifrån intressen och målgruppssegmentering. Detta är särskilt värdefullt i de fall våra kunder önskar nå målgrupper som är unika för just deras produkter och tjänster. Genom att ta fram en så exakt målgrupp som möjligt innan kunden genomför telemarketing mot privatpersoner minskar inte bara kostnaden för adresslistor. Det medför också en högre konvertering vid försäljningen vilket ger en lägre total säljkostnad samt att kunden når sina försäljningsmål snabbare jämfört med andra adresslistor. Vi kan även matcha telefonnummer mot NIX-registret. Undvik därmed negativ kritik och få bättre samtal helt enkelt.

Därför ska du köpa adresslistor från Leadit Online

  • Adressregister och adresslistor för hela Sverige.
  • Urval på alla demografiska variabler
  • Adresser med unik information om exakt ert företags målgrupp
  • Adressurval för alla branscher; elbolag, finans, försäkring, hälsokost, media, telekom & service mm.
  • Experter på att ta fram adresslistor för telefonförsäljning till privatpersoner.

Kontakta oss idag för offert!