Varma leads till privatpersoner och konsumenter

Varma leads för hög konvertering vid telemarketing

Leadit Online är experter på att ta fram varma leads för telemarketing mot privatpersoner i Sverige. Vi har över 10+ års erfarenhet av att ta fram varma leads!

Genom exklusivt samarbete samlar vi in leads för våra kunder. Alla leads är därmed unika för varje kund.

Vi börjar alltid med att få en förståelse för just era behov och mål inför kampanjen. Detta gör att vi kan ta fram ett unikt förslag på varma leads för telemarketing för högsta möjliga konvertering. Eftersom all leadsinsamling är unik för varje kund börjar vi alltid med ett gemensamt uppstartsmöte för att få en förståelse för kundens behov och förväntningar. Utifrån detta skapar vi ett kampanjförslag.

Varma leads - nå exakt rätt målgrupp

Genom att köpa varma leads vilka har samlats in digital kan företag få leads just deras målgrupp och behov. Detta möjliggör då att nå exakt rätt målgrupp och få tag på information om målgruppen som inte går att få fram via exempelvis offentliga register. Det går exempelvis att få fram information om intressen, preferenser gällande produkter och varumärken, elavtal- och elförbrukning, information om privatlån och övriga blancolån, försäkringar.

Genom att kontakta rätt målgrupp kan våra kunder få högre konvertering på säljkampanjer. Det minskar inte bara kostnaderna utan ökar även intäkterna. 

 

Varma leads med samtycke för telemarketing

Vi tar fram varma leads där det alltid finns ett särskilt samtycke för telemarketing. Detta samtycke medför att våra uppdragsgivare får kontakta leadsen via telefon, e-post och SMS. Samtycket är självklart enligt GDPR.

 

Vi hjälper er att öka försäljningen

Genom egna unika verktyg för att samla in leads digitalt kan vi göra kampanjer för alla målgrupper. Idag har vi kunder i de flesta branscher t ex finans, försäkring, media, telekom, energi & el. Vi är experter på att ta fram kampanjförslag för att fånga in just den målgrupp som våra kunder önskar. Då vi har över 10+ års erfarenhet av digital leadsgenerering och har gjort över 1 000 st kampanjer i 10+ länder vet vi vad som fungerar.

Kontakta oss idag för offert och rådgivning!